Oppgitt på hjemmekontor – finn avkobling som funker

Sitter du riktig i kontorstolen? Ligger du opp ned i sofaen med tegnebrettet på fanget, men alt blir bare kluss? Går ikke regnskapet opp med de tallene du fikk levert av økonomiavdelinga? Hva er egentlig mening med livet og hva er den flyvende dingsen som fly over trærne der borte..

Hjemmekontor kan være noe skikkelig skit. Man vil egentlig bare få konkrete instrukser fra en kjeftende mellomleder, for da vet du hvert fall at du kan glede deg til å dra hjem. Man kan bli oppgitt av mindre, men løsningen kan kanskje være nærmere enn man tror. Her skal vi se på noen avkoblings-metoder som kan fungere.

Bruk mobilen og hue

En ting som faktisk også får deg i bedre form er Pokémon Go. Det er et spill og trening i samme slengen. Det er bare litt av masse spennende pokemon leker man kan få tak i med det morsomme spillet. Let etter Picachu, Gible og Grookey, og kjenn at pulsen øker.

Bruk lunsjpausen til å lete etter morsomme leke-figurer og utvid brettet ditt. Snart har du glemt alle oppgavene som ligger på desken.

Lufte bikkja

Du er ikke helt fortrolig med den digre bikkja i kjelleren, men nå er kanskje tiden kommet for å bonde. Begge sliter med separasjonsangst, men vil samtidig oppleve noe. Lukte, lufte og sanse. Naturen er like utenfor døra og det er bare å knyte på seg skoene.

Kjøp deg fete tursko, still inn pulsklokka og la hunden føre an. Dette vil gi deg et etterlengtet avbrekk som kan ende i overskudd og humørløft.

Kjøp børsnoterte fond

Man kan nå bli aksjemegler på egen hånd. Med børsnoterte fond vil man kjøpe en liten andel av en verdi uten å ta alt for stor risiko. Fondene har svært lav pris, noe som gjør at man kan prøve og feile uten at man taper store summer. Slike fond, også kalt ETF, kan kjøpes og selges i løpet av børsens åpningstid.

Få en andel i ekte gull eller myrra, eller sats på selskaper som jobber med utvinning av råstoffer og naturmineraler.

Vask og rydde

Det kanskje kjedeligste tipset vårt er å ta litt ansvar i huset. Det er sikkert forfallende oppgaver som ligger klare til å bli håndtert. Det kan hende at du vil oppleve et eureka når det plutselig går an å se ut av vinduene, eller at toalettet fikk en ny duft. Kanskje finner du treningsklærne dine under en haug med søppel. Kanskje du har fått en ny mening med livet. Et duftende rent og pent hjem.

Bare noen minutter av dagen din trenger å gå med til vask, men da vil du også føle deg bedre. Jammen godt du har så kort vei til jobben!