Datamaskiner som samleobjekter

Verden av datamaskiner og ulike smarttelefoner utvikler seg som bare det. Det er relativt vanskelig å holde trutt, men det finnes også en rekke mennesker som er opptatt av å ta vare på gamle maskiner.

Gamle Thinkpad-maskiner

Dette er en type bærbar PC som fort ble populær, og brukes av mange bedrifter den dag i dag. De har utviklet seg fort og derfor finnes det så mange ulike Thinkpad-maskiner at det finnes dedikerte internettsamfunn som samler på nettopp denne typen maskin.

Gamle Apple-maskiner

Hvis du ser på auksjoner på populære nettsider vil du se at gamle Apple-maskiner går til de utroligste prisene. Dette er ganske kult å se. Det blir jo spennende å se om moderne maskiner holder den samme verdien. Kanskje ditt deksel til din iphone 11 max også kan holde en verdi i fremtiden? Hvis du var så smart at du kjøpte en Apple-maskin når de først kom ut, så kan det være mye penger for deg å hente!

Gamle Windows-maskiner

Gamle Windows-maskiner er også svært populære samleobjekter. Maskinene var jo massive før, så du må regne med å ha en del plass for å kunne spare på disse maskinene. Det er uansett fascinerende å se hva folk samler på, spesielt når det kommer til gamle datamaskiner.

Andre spennende samleobjekter

Noen samler faktisk på gamle smarttelefoner, men også iPods og andre typer MP3-spillere. Noen ganger kan det lønne seg å sjekke sin egen samling å se hvor mye dette er verdt i dagens valuta. Kanskje du har en Walkman, Gameboy eller noe som har en høy verdi?

Kanskje du har noen objekter liggende du kan tjene masse penger på? Det hadde jo vært helt herlig!