Klær som passer både på kontor og hjemmekontor

Det er mange flere som jobber på hjemmekontor i dag. En del av dem er selvstendig næringsdrivende, men en stor andel jobber hjemmefra når de kan for å minske faren for smittespredning. Når man først har vært i nærkontakt med noen, så må man i karantene. Da er det hjemmekontoret som gjelder.

Men mange tar ikke det å jobbe hjemmefra alvorlig, og daffer rundt i en slåbrok eller annet uanstendig plagg. Man må i like mange møter selv om man sitter på hjemmekontoret, så tenk over hvilke klær du tar på deg. Her skal vi ta en titt på hva slags skjortejakker som både er kledelige og som holder på varmen i den kalde vinteren.

Skjorte og jakke

For det er nettopp det en skjortejakke er. Det er en varm jakke som er utformet som en skjorte. De har gjerne deilig varmt materiale, som for eksempel bomull og organisk ull. Det er veldig vanlig at de er fargerike og attraktive. Man ser formell ut samtidig som man føler seg vel. Kanskje sitter man på et rom man har gjort om til hjemmekontor. Men det fungerer best på våren og sommeren, fordi det ikke er noe oppvarming der. Men når vinteren kommer, så fryser både utstyr og arbeideren.

Fleksibelt og anvendelig

En skjortejakke er vanligvis romslig og gjør at arbeideren kan jobbe med mange ulike arbeidsoppgaver. Man trenger ikke bare sitte å se pyntelig ut, men kan brette opp ermene når det kreves. En designer trenger godt albuerom og tumleplass, mens en skribent trenger mindre plass. Jakken holder likevel ikke varmen stengt inne, slik at man slipper å svette og gå på overopphetet modus. Helt perfekt for nye avtaler på Zoom eller Teams.

Passer til mange plagg

En skjortejakke er også perfekt å ha om man skal ut å handle eller gjøre nye bekjentskap. Man kan bruke en skjortejakke til de fleste anledninger, slik at man er tilgjengelig når store kontrakter skal undertegnes. Det kan være svært nyttig for folk som jobber for seg selv eller skal representere bedriften utad. Selv om man ikke er så nøye med underplaggene når man sitter ved disken, så er det fort gjort å kle på seg en passende bukse eller skjørt når man er på farten. Skjortejakken har ofte store lommer man kan putte ting i.

Husk å vær komfortabel på jobb, enten det er hjemme eller på kontoret. Det gir deg en bedre følelse og muligheten til å øke fortjenesten.