Hjemmekontor i sommer? Lag en datakrok ute med utendørstepper!

Skal du ha hjemmekontor i sommer, eller bare liker å være pålogget på fritiden også? Da kan du lage et lite utendørskontor på terrassen, slik at du kan nyte det fine været mens du jobber.

Utendørstepper gir god stemning!

Å jobbe om sommeren kan føles som et ork, men det finnes masse du kan gjøre for å få feriefølelsen likevel. Å skaffe utendørstepper er det første vi anbefaler når du skal lage en hyggelig arbeidskrok ute. Dette skaper en lun stemning, samtidig som du kan droppe både sko og sokker i arbeidstiden. Gjør det du kan for å gjøre det koselig rundt deg! Utendørstepper finnes i mange varianter, så det er ingen tvil om at du vil finne noe som passer deg. I år ser vi mye kremfarget og blått, i tillegg til rustoransje. Du kan også gå for et mer østeninspirert teppe med mandalamønster, for å få utekontoret til å skille seg ut litt.

Gjør kontoret komplett med puter og parasoll!

La teppet være den avgjørende faktoren som bestemmer stilen på resten av utekontoret. Dersom du går for et utendørsteppe i maritim stil, for eksempel det lekre teppet som heter Wilton, kan du kombinere dette med blå putetrekk. Skaff gjerne en blå duk også. Alt du mangler nå er en parasoll og kanskje et glass iste? Eller en iskaffe? Vi er sikre på at mange kollegaer kommer til å bli kjempemisunnelige på det lekre utekontorer ditt!

Beskytt laptopen mot solen

Husk å ta med solbriller ut, det vil gjøre det lettere for deg å se hva som skjer på datamaskinen. Det kan også være lurt å prøve å skjerme laptopen din når solen står på det sterkeste. Dersom solen skinner rett mot deg, kan det være lurt å blokkere lyset med en blomsterpotte. Mange bærbare datamaskiner blir ganske varme under bruk, og derfor er det lurt å hindre ekstra oppvarming fra solen.