Hvordan få teknologien din til å vare

Moderne teknologi innebærer svært dyre og avanserte duppeditter, og likevel bytter vi dem ut fortere enn vi bytter klær. Dette er både kostbart og også svært skadelig for miljøet. Her finner du derfor noen tips til hvordan du kan få teknologien din til å vare lenger.

Beskytt den godt

Noe av det aller viktigste å tenke på for at teknologien skal få et langt liv, er at den er godt beskyttet. Det vil si at du sørger for at både pc-en og telefonen din har deksel og skjermbeskyttelse. Disse beskytter teknologien din mot å knuse, og sørger også for en ekstra barriere mot for eksempel vannskader. Slik kan du holde teknologien din i bra stand mye lenger, og dette sparer du masse penger på. Om du ønsker god og billig beskyttelse, kan du finne et nytt deksel på https://billigmobilbeskyttelse.no. Her finner du garantert noe som passer. Som en bonus kommer også dekslene i mange ulike mønstre og farger, så her får du også muligheten til å være kreativ.

Vær smart med ladingen

Svært mange kan nok kjenne seg igjen i å la telefonen stå til lading over natten, eller å sette den på lading før man forlater huset. Dette er likevel ikke så lurt, både fordi det kan være brannfarlig og fordi batteriet svekkes. Når batteriet blir liggende lenge på 100 % og fortsatt få strømtilførsel, reduseres kapasiteten betraktelig. Det beste er derfor å lade opp teknologien din til rundt 50 %, for slik vil det vare mye lenger og du slipper en telefon som hele tiden er tom for strøm.

Skaff deg ekstra lagringsplass

Både telefoner og pc-er blir tregere dersom du har veldig mye lagret på dem. Dette krever mye og begrenser også teknologiens levetid. Derfor kan det være veldig lurt å gå til innkjøp av ekstra lagringsplass, enten det er i form av plass i nettskyen, eller for eksempel en ekstra harddisk. Uansett hva du velger vil du fort merke forskjellen på effektiviteten, og kanskje får du teknologi som er nesten som ny.

Det er altså utrolig mye du kan gjøre for å øke levetiden til teknologien din. Ved å følge disse tipsene kan du spare deg for masse unødvendige utgifter, i tillegg til å selvfølgelig spare miljøet. Denne avanserte teknologien er krevende å produsere, og bør derfor også behandles deretter. Derfor bør du investere i et skikkelig bra deksel, lade til 50 % og skaffe litt ekstra lagringsplass. På den måten kan du forhåpentligvis beholde teknologien din i flere år fremover.