3 dataprogram som gjør kroppen din perfekt

Er du av dem som elsker å game, jobber foran dataskjermen eller ikke kommer deg i form, sjekk disse dataprogrammene som gjør noe med det.

For det er vel ingenting verre enn valpefett og sidehanker når sommeren nærmer seg og du vil se attraktiv og lekker ut?

1. Plotly

Med hjelp av programmeringsspråkene Matlab og Python kan Ploty vise deg hva som skal til for at kroppen din blir perfekt. Det er en åpen kildekode støttet av Javascript og som viser deg detaljert oversikt over hvordan kroppen din potensielt kan se ut.

Når du først har resultatet så kan du bestille timen hos Motiva slik at rådgiverne der kan gi deg en grundigere vurdering. Motiva kan for eksempel kombineres med en ferietur med sommer og sol, da de fins i en rekke land.

2. Qlik

Qlik med sine pakker Qlikview og Qliksense jobber sammen for å skape et stort potensiale for visaulisering. Bruk kroppen din som mal for å finne de rette formene, slik at Motiva til slutt kan fikse byste og komme med råd til en slankere midje, strammere lår også videre. Du må legge inn litt innsats selv, men det er på nett du finner hjelpemidlene.

3. Perfect Me

Visualiser endringene i kroppen før og etter trening, og finn ut hvordan du vil se aller best ut. Ved å laste ned bilder i profil, vil programmet hjelpe deg å oppnå dine mål. Du kan strekke kroppen i alle retninger, slik at du kan visualisere hvordan kroppen din vil se ut med endringer. Denne fotoredigeringsappen er den mest populære og har stort potensiale om den brukes riktig.

Har du ikke peiling på hvordan du vil at kroppen din skal se ut, så kan en av disse hjelpemidlene vise deg veien til stor byste, slankere midje og en sunn kropp!