Kunstig intelligens i film

Kunstig intelligens, eller A.I, artificial intelligence, har vært populært middel i bruk i filmer, og bøker helt tilbake til 1920 tallet. Boken R..U.R av Karel Capek fra 1920 tallet er første teaterscene med kunstig intelligens. Den første filmen med A.I er fra 1920-tallet. Uvurderlig hjelp fra kunstig interlligens er noe ofte ser.

Hva er kunstig intelligens?

Denne intelligensen er maskiner, som for eksempel datamaskiner, som etteraper menneskelige tenkende funksjoner. De tilegner seg kunnskap, læring, planlegging, språk, oppfatter og synser, og på mange måter oppfører seg som et menneske. Maskin intelligensen har gjennomgått dramatiske endringer over årene. Enten du lærer bort datamaskin-koding og trenger hjelp til faktura privatperson for kursavgiften, er dette lett løsbart. Koding begynner for stadig yngre elever, og det er mange talenter. Koding og smartere løsninger kommer til markedet hele tiden.

Kunstig Intelligens på lerretet

Mange filmer fra 1920 tallet, og til idag har innflytelse av prominent bruk av kunstig intelligens. En av de første filmene introduserte roboter til publikum. En futuristisk film og starten på stadig mer kompliserte og menneskelignende roboter ble fremstilt for oss. Har vi sett slutten av A.I og dets innflytelse?

Det er ikke til å skjule at det opp gjennom årene er atskillige tilførsler av skremmende gode portretter av A.I. Populære filmer som Bicentennial Man, WarGames, Star Wars, the Matrix, Terminator, the Avengers, Robocop, A-X-L, Tron, A.I. Artificial Intelligence og flere har vunnet hundretusener av publikum, og tilhengere over hele verden. Er Singularity, sammensmelting av mennesker og maskin, hvor vi ender opp?

Kunstig intelligens har absolutt kommet for å bli, og samarbeidene mellom forskere, psykologer, matematikere. fysikere, og data-teknikere flytter hele tiden grensene for hva som er mulig.